söndag 28 oktober 2012

Jag har sjungit i en gammal kyrka

Det har på senare tid blivit tydligt att det bor en pysseltant i mig - en som plötsligt måste arrangera blommor i vaser, binda kransar och, visade det sig, höstpimpa kopparkitteln vid ytterdörren. Jag har upptäckt att jag tycker att det är oförskämt roligt, även om slutresultatet inte alltid blir som jag vill. Men att dekorera med höstfärger är lite som att sjunga i en gammal kyrka. Det blir bra hur man än gör.

Jag plockade lite allt möjligt från trädgården: aroniakvistar, äpplen, nypon, fläderbär, ormbunkar och mossa. Ett par små murgrönor hade jag kvar sen i somras. Jag vet inte hur länge allt håller sig, men jag fårväl byta ut det som vissnar eller skrumpnar. Kronan är en favorit hela året. Den ger vacker struktur när snön har fallit och gör sig extra bra med en marschall i.
5 kommentarer:

 1. Hej Åsa!

  Vad kul att du hittade till min blogg, för å hittade jag till dig.
  Visst kan man säga att man är besatt av trädgård.
  Visst är det kul att fixa och trixa.
  Tror att det där barnarbetet är super kul upg att få som barn.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Annika, så roligt att få kontakt med dig. Jag är en trogen följare och njuter av dina bilder. Själv har jag ju just börjat blogga, men borde ha gjort det tidigare. Det är ju jättekul och jag skriver bara sådant jag i alla fall går omkring och tänker på hela dagarna. Tack för att du skrev :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig liknelse! Och så fina höstpyssel!Färgerna är som skapta att passa ihop :)

  SvaraRadera
 4. Ett pyssel heeelt i min smak o stil :-)
  Jättefint!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 5. Tack, fina Helena. Jag har allt spanat in lite pyssel på din förstutrapp också :-)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.