fredag 8 mars 2013

En skir överraskning på bänken

Denna Blommiga fredag har gett mig en späd vit liten överraskning. Förra veckan bröt jag några kvistar av sly i diket när jag var ute och gick. Jag ställde dem i en vas på bänken i vardagsrummet och tänkte att jag kanske skulle få glädjas åt gröna blad. Två av kvistarna har nu slagit ut med vit skir blomning. Jag vet inte vad det är, men det är vackert. För fler Blooming friday-överraskningar titta på Bland rosor och bladlöss.

11 kommentarer:

 1. Trivelig overraskelse! Nå må jeg huske på å ta inn grener...

  SvaraRadera
 2. Vilken fin överraskning du fick! Kul! Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Javisst är det roligt när man lyckas att driva fram blommor på kvistarna! Det är en speciell känsla tycker jag. Hm, undrar om det är för tidigt att försöka driva rhododendronkvistar?

  SvaraRadera
 4. Fler sådana överraskningar! Låter ljuvligt och den är verkligen supersöt.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Mmmm, ljuvligt vårlikt!
  /Anette

  SvaraRadera
 6. ÅÅ vilken fin och skir överraskning!!
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 7. Men jaaaaaaa! Du är ett geni! Nu måste jag gå ut till mitt nedblåsta plommonträd och klippa grenar och hoppas på det bästa. Ah! Ha en solig och härlig helg. :-)

  SvaraRadera
 8. Åhh! jag ska oxå ut och klippa!! Sån vansinnigt fin överraskning :))

  SvaraRadera
 9. Vilken fantastiskt fin överraskning.
  Kvisten kanske bildar rötter så att du kan plantera den i kruka.

  Trevlig Helg

  SvaraRadera
 10. Så vackert det var! Så fin överraskning! Och vilken tur att du bröt av en kvist från en buske med så fina blommor. Ger mig en idé att göra likadant, jag vet en stor buske i diket utmed vår promenad som blommar med likadana blommor på våren. Kanske en vildapel eller något.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.