fredag 15 mars 2013

Regnskogsdjungel


Det finns något fantastiskt lockande i den här djungelkänslan. Barnet i mig vill in under grenarna, omringas av den där frodigheten och liksom bo där och ta skydd. Förra sommarens myckna regnande hade en stor fördel - allt höll sig så underbart grönt. Vår lilla lokala trädgårdsförening gjorde en utflykt till Enköpings parker i augusti och det kom skurar då och då under dagen. Allt var nybadat hela tiden.

Den lummiga Enköpingsån blir mitt bidrag på temat vatten till veckans Blommiga fredag. Här hittar du fler: Bland rosor och bladlöss.

12 kommentarer:

 1. Fin regnbild! Enköpings parker skulle jag gärna vilja besöka, jag är väldigt förtjust i Oudolfs perennblandningar. Har bara besökt den park han gjort i Blekinge än så länge. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. OJ, jag trodde vid första anblicken att du varit i djungeln :-)) Härligt frodigt där vid ån ! Enköping är härligt ! Ha en fin helg
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 3. Heisann!

  Skikkelig eksotisk og vidunderlig ..... ;:OD)

  SvaraRadera
 4. Enköping är ju känt för sina fina parker och platser runt ån och det är vackert där.
  ha en fin helg
  kram Meta

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig varit i Enköping, men det ser verkligen fint ut på din bild!
  Ha en skön helg,
  Carina

  SvaraRadera
 6. Den är verkligen fantastisk! Fin att åka till alla tider på året dessutom. Jag har ju turen att bo bara någon mil bort. :-)

  SvaraRadera
 7. Mmm, Enköping har mycket vackert med vatten på temat! :) Din bild skulle verkligen kunna vara en djungelbild, om du inte sagt något och man inte sett vilket träd det var! :) Ha en fin helg! :) Mia

  SvaraRadera
 8. Där har jag inte varit, kanske blir det ett besök.

  Fin bild.

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 9. Vackra Enköping, ser helt klart ut som djungel på din bild, hoppas jag hinner ett besök i sommar, det finns så mycket att se på :)

  SvaraRadera
 10. Så härlig bild på ett regnigt Enköping.
  Ha en underbar helg!!!

  SvaraRadera
 11. Vi var på perennvandring och trädvandring sista helgen i augusti. Jag rekommenderar det varmt. Har en del bilder därifrån som jag har tänkt att lägga upp. Kanske blir det gjort i helgen :-)

  SvaraRadera
 12. Jag träffade en djungelfantast i januari. Han berättade om och visade bilder från sin djungelvillaträdgård ner i södra Skåne. Fascinerande! Har tänkt ta mig en tur dit i sommar. Vore roligt att få se det på riktigt.
  Ha en skön vecka!
  Milla

  SvaraRadera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.