lördag 13 april 2013

Konsumera, konsumera, konsumera


Köp, köp, köp. Nytt, nytt, nytt. Jag inser att det tillhör trädgårdsmässans villkor att besökarna ska konsumera, men egentligen önskar jag mig mer växter och mindre prylar på Nordiska trädgårdar. Visst, jag köpte ett par nya zinkfat jag också, men gladast blev jag nog i LRF Medias monter. Där stod tidningarna Drömhem & trädgård och Land och arrangerade blommor i byttor från Myrorna. En ganska oglamourös sockerkaksform fick ny status med gula penséer och ett tvåvåningsfat var väldigt lämpligt för plättar i luften. Dessutom hade de haft en krukvikarskola som jag tyvärr missade. Jag tror jag blev extra glad över återanvändningstemat eftersom jag inte hade väntat mig det just där. I alternativodlarnas montrar var det mer självklart, helt enkelt. Och nog är det lite absurt att de flesta av alla nya prylar som såldes i gångarna bredvid hade tillverkats för att se gamla ut... Men nä, nu tror jag att jag måste gå på loppis och hitta en hvitpepparburk till sommarens blomsterarrangemang.


2 kommentarer:

  1. Japp. Håller med, det blir sjukt. Men, som den svaga själ jag är så virvlar jag ju glatt runt också och - konsumerar. Men gärna fler växter. Och som sagt, föredragen gjorde min dag. Jag idisslar dom fortfarande.

    SvaraRadera
  2. Kan inte annat än hålla med dig till 100%. Jag köper sällan prylar men desto mer växter :-) men ibland kan jag inte låta bli jag heller och i veckan hittade jag en ljuvlig groda till trädgården. Helt onödig men den liksom bara följde med mig hem :-)))

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.