måndag 8 april 2013

Tre dagar kvar

Nordiska trädgårdar. Bara tre dagar kvar nu. Pressleget och ackrediteringen är klara och jag har ögnat igenom mässtidningen. Fastnade ingenstans. Tittade igenom programmet och inser att jag skulle kunna gå från föreläsning till föreläsning i fyra dagar. Jag har i och för sig inte tänkt att vara där mer än
två. Kruxet tycker jag är att det ofta är för basic nivå på samtalen. Jag förstår att mässan måste vända sig till en bredare allmänhet än trädgårdsfixerade bloggare, men jag vill lära mig nytt. Tipsa gärna om ni vet om något som är matnyttigt. Såg själv att Lena Israelsson ska prata om att ha höns i storstaden. Det tänkte jag i alla fall sikta in mig på för det är en liten vision jag har för min egen förortsträdgård. Några pickande hönor som går omkring och kluckar vore så mysigt. Sedan hoppas jag få träffa några av de inspirerande bloggare jag följer. Roligt ska det bli i alla fall. Fortsättning följer...

8 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med, jag vill också lära mig nya saker. Fast även de där samtalen för den breda massan brukar rätt som det är bjuda på en glimt av ny kunskap. Hoppas du hittar några guldkorn att dela med dig av för oss som inte ska dit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant! Jag kommer inte iväg till Mässan i dag men i morgon ska jag hänga på låset. Bloggar nog en del därifrån också, så jag håller öronen öppna för nyheter :-)

   Radera
 2. Det ska bli så roligt! Ser så fram emot torsdag :-)Kanske springer vi på varandra i vimlet.
  Ha det bäst!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Blir jättekul med mässa både för att få inspiration och handla.
  Ska hålla ögonen öppna ifall jag ser någon jag känner igen :=)

  Önskar dig härliga mässdagar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ska njuta! Risken är att jag är pankare än vanligt när jag åker därifrån :-)

   Radera
 4. Ska du lyssna på betalseminarierna med Piet Oudulf o Co? Där sitter jag i alla fall på fre eftermiddag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul Bettina. Jag ska gå på lördagen, men är på Mässan i morgon. Det vore roligt att ses!

   Radera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.