tisdag 4 december 2012

Blommig fre... Tisdag

Less is more. Så är det ju, men i år hade jag bestämt mig för att inte snåla på confettin i adventsstaken. Så jag tog mitt jättelånga fat, täckte det med enris och dekorerade med pärlor, små fåglar och min kitschigaste julgrej: en glittrig ren som jag fick i present en gång. Lite konstsnö som grädde på moset. Och även om less is more blir jag glad av min glittriga ren med pärlfölje.Mitt Blooming friday-inlägg kommer väldigt sent. Det beror på en synnerligen olycklig blandning av vinterkräksjuka, blogginloggningsproblem och jobb. Men nu är jag på banan igen. På alla sätt. Så bra det är när allt funkar.

6 kommentarer:

 1. Den är fantastisk! Så kul att den är så lång, more is more!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag älskar mitt fat. Över en meter långt. Tur att jag har ett långt bord att ställa det på! Kram.

   Radera
 2. Jätteläcker och även om din adventsstake innehåller en del pynt så är den inte överpyntad - bara fin.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! När jag ser den på bild inser jag att den inte är så prålig trots allt. Förutom renen då. Måste uppenbarligen träna på att slå mig lös :-)

   Radera
 3. Dom där ljusen var fina! bättre än tjocka blockljus. ser genast lite finare ut.
  det var en personlig adventslåda får jag säga
  då är det freda i morgon igen.
  Ha en fin helg.

  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ljusen är lyxkonsumtionen i den här staken. De är handstöpta och brinner fantastiskt fint. De är köpta på dlight.nu. Där finns mycket fint.

   Radera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.