fredag 11 januari 2013

Varning - titta inte

Jag har snott rubriken från Aftonbladet. Nog måste man läsa en text som inleds med Varning - titta inte. Artikeln den ledde till där visade sig handla om att ex-golfaren Annika Sörenstam skurit sig i fingret och tagit en blodig bild på det. Måttligt intressant, men det misstänkte jag så klart redan innan. Denna gång, i denna text, varnar dock rubriken för en verklig fara: Impectas hemsida. Jag drabbas av otyglat habegär. Jag blir världsfrånvänd, glömmer vad jag borde göra och tillbringar timmar med att  - tja - blomporrsurfa. Jag lovade mig själv förra säsongen att nästan bara odla perenner i år, men vem kan motstå sånt här?

Praktsalvia Lighthouse purple 

Palettblad Chocolate covered cherry

Ringblomma Black-centered orange princess

4 kommentarer:

 1. Det är synnerligen lätt att trilla dit. Men ska man nu ha någon form av beroende så är blomberoende av den minst skadliga sorten kan vi ju trösta oss med.

  Dream on!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är dessutom svårt att hamna i Lyxfällan för att man förköpt sig på fröer. Så en viss tröst r det :-)

   Radera
 2. Du är värd det, kööööööppp! Vad är väl några små fröer jämfört med vad jag har på min blogg som du heller inte ska klicka på. :-)))))

  SvaraRadera
 3. Alla frökataloger borde ha varningstext, de är lockar en i fördärvet:)

  Ha en finfin helg,
  Rebecca

  SvaraRadera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.