söndag 27 januari 2013

Och grattis Åsa

Hurra! I dag är jag 41 år och två dagar gammal. Och jag är mycket nöjd. Inte nog med att 41 är en ypperlig ålder, den firades på ett bra sätt. Jag fick:
1. Skönsång och kramar från man och barn.
2. Konsert med Tommy Körberg, Sarah Dawn Finer och Radiosymfonikerna.
3. God middag med fina vänner.
4. Felstavat kuvert på det allra gulligaste 7-årssättet.
5. Finfint trädgårdsförkläde precis som jag ville ha, fastän jag inte ens hade sagt att jag önskat det. Jag kan redan se mig svassa runt i mitt uterum, plantera om några prunkande (naturligtvis) pelargoner och dricka en kopp kaffe med sockerkaka medan barnen sjunger sommarvisor i stämmor. Allt iförd mitt nya förkläde som är en perfekt kombination mellan praktiskt och bedårande (är svag för prickigt).


6. Våriga blommor som jag köpte till mig själv på Hemköp för att inviga vasen som jag föll pladask för på loppis häromsistens.


Det är så lätt att tänka på vad man inte har, men när jag skriver den här listan låter det nästan som skryt. Tänk, allt detta på en ynka 41-årsdag. Kram!

5 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! Bästa gåvan var nog bokstäverna på kuvertet?Jag firade ännu ett år i går minsann och ser redan var den nya rynkan hamnade:på högerhanden:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, rynkorna kommer lite här och där, men det är ju bara att gilla läget. Och jag är väldigt bortskämd med gulliga små meddelanden, inte bara på födelsedagen. Jag har en hel bunt med lappar som jag sparar till en regnig dag.

   Radera
 2. Ljuvligt! Och visst är det skönt att vara 40+. Mera slappo på något sätt (säger jag som är 45).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Jag hade inga som helst problem med att fylla 40+. Bästa åldern hittills tror jag. Man bryr sig helt enklet inte så mycket om hur man förväntas vara längre. På ett bra sätt.

   Radera
 3. Grattis i efterskott!
  Vilka fina presenter du fick :=)

  Ja, nu kommer en härlig tid då man får börja sätta ner händerna i jordsäckarna igen.
  Skola om, fröså, plantera och gräva i trädgården...underbart!

  Ha det bäst!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.