I vissa länder görs det mjölk av de här. Jag misstänker att de länderna har lite varmare sommar än vad vi har här i Sverige. Jag skördade i alla fall min jordmandel i dag. Stor är den inte, men förbluffande smakrik. Konsistensen är lite trådig, men det beror nog på solbrist. Hittade den i Impectas katalog i våras och det var kul att testa i alla fall. Kanske kör igen nästa år om jag tror på en varm sommar.
Fick utsäde i höst av en bloggvän, provsmakade någon och de var knapriga och goda. Nu hoppas jag att jag lyckas övervintra de små mandlarna så jag kan sätta dem till våren.
SvaraRaderaLisa/Lisas trädgård
Spännande. Hur förvarar du dem? Och hur var din skörd?
RaderaJag har kvar mina i jorden (har bara antagit att de - liksom allt annat i år) regnat bort. Men jag kanske fortfarande har chans att ta upp några små mandlar?
SvaraRadera