torsdag 1 november 2012

Avsvär mig allt ansvar - typ

Ett påpekande från trädgårderaren så här när jag har öppnat en smula på förlåten till mitt testprojekt: jag kan inte det här med att blogga. Ännu. Jag upptäckte till exempel att när jag började följa andras bloggar på Blogger hittade de till min. Trevligt såklart, men tidigt i processen eftersom jag känner mig så osäker på hur man gör ännu. Dessutom har jag inte hunnit fixa nåt med utseendet och andra planer jag har, så ni som råkar hamna här nu - ha tålamod. Hjälp mig gärna att komma vidare med kommentarer, eller titta in igen om några månader så kanske jag har hittat formen.

3 kommentarer:

 1. En orsak till få kommentarer KAN vara den omständiga ordkontrollen. Går att välja bort under "inställningar" har jag för mig.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Jag ska kolla, även om bristen på kommentarer än så länge kan bero på att få vet att bloggen finns. Vill bli lite varmare i kläderna innan jag sprider mig :-) Men jag är väldigt glad för att du tittar in!

  SvaraRadera
 3. Vet du Åsa, det är lite som "Allting klär en skönhet". Roligaste ämnet och du har ju massor av intressanta tankar om just detta. Snygga bilder och bra, välskrivna och intressanta texter. Det som ligger omkring (dvs utseendet på bloggen) kan man ju jobba hur mycket som helst med, men det är inte den viktigaste framgångsfaktorn, tror jag. Keep up the good work, jag blir en trogen besökare!
  /Nina

  SvaraRadera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.