lördag 17 november 2012

Vila i frid

Här vilar alpmartorn, jättedaggkåpa, rosa spetsmössa, echinacea, krollilja, löjtnantshjärta, trädgårdstrift och skuggviolruta. Må de återuppstå till våren. Det är första gången jag försöker mig på höstsådd efter konstens alla regler och jag tänker som vanligt när jag odlar att om jag testar många sorter borde väl nån lyckas. Fem fröportioner till ligger och väntar på att få komma i jorden. Det ska jag ta tag i i helgen.

6 kommentarer:

 1. Önskar dig lycka till med dina sådder. Ja, man måste ju prova och testa saker för att få vetskap :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, spännande. Jag har bara höstsått genom att krafsa ner lite halvhjärtat i en kruka och glömma bort utomhus. Det har inte gått. Det här ser ambitiöst och helrätt ut. Det blir kul att se till våren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det Bettina! Jag hoppas att det går vägen så jag har något att visa...

   Radera
 3. Å spännande! Jag är sugen på att testa riktig vintersådd också (det kanske är samma sak?). Det är bara tiden för allt som saknas...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, det tar ju inte lång stund. Inte om man tänker på hur väldigt roligt det blir om jag lyckas. Misslyckas jag är det vare sig speciellt mycket tid eller pengar nedlagt. Gör det!

   Radera

Tack för att du skriver här! Då blir jag glad! Nu kan dessutom vem som helst kommentera, inte bara du som är inloggad i Blogger.